Evenement

Biokennisweek 2024

mechanische onkruidbestrijding, biologische landbouw, akkerbouw
Bron foto: Einboeck.official
Samenvatting
  • Wanneer
  • Locatie
    Online + Brabanthallen, Den Bosch
  • Organisator
    Bionext
  • Prijs
    € 55,00 voor een combiticket
De Biokennisweek is het online en live event voor ondernemers die hun bedrijf verder willen brengen met biokennis en inspiratie. Bionext brengt 15 t/m 18 januari 2024 alle schakels van de biologische sector bij elkaar voor een 4-daags interactief programma. De eerste twee dagen zijn gericht op online kennis delen tijdens een inspirerend webinarprogramma. De twee dagen erna komt de hele biologische sector én geïnteresseerden in duurzamer ondernemen samen op de Biobeurs in de Brabanthallen in Den Bosch.

Meer dan 100 webinars en live-kennissessies in 4 dagen tijd! Het programma zit weer bomvol kennis en inspiratie over actuele thema’s zoals marktgroei, bodem & kringlopen sluiten, innovatie & kwaliteitsontwikkeling van biologisch, omschakelen, biologisch in het buitenland en nieuwe biologische wetgeving

Tijdens de Biokennisweek 2024 kijken we onszelf als biologische sector serieus in de spiegel: met welke next steps versterken we onze marktpositie? En welke next steps zetten politiek & de markt met het Actieplan van 15% bio areaal in gedachten?

Met een record aantal van 8.750 bezoekers en een mediabereik van 2,4 miljoen was de Biobeurs editie 2023 een groot succes. Dit maakt de Biobeurs een prachtige plek voor ondernemers (van boer tot producent tot retail) en andere geïnteresseerden in duurzamer ondernemen om in contact te komen met nieuwe leads en afzetmarkt.

Zie voor het volledige programma de knop 'Meer informatie & Aanmelden' hieronder.