Menu
Dossier

Plantaardige eiwitbronnen

Om de groeiende wereldbevolking op onze beperkte landbouwgrond van eten te kunnen voorzien, zal een eiwittransitie moeten plaatsvinden. Eiwittransitie is het minder consumeren van dierlijke eiwitten en het meer consumeren van plantaardige eiwitten. In dit dossier staat uitleg over de soorten plantaardig eiwit, de productie en de toepassingen.
In samenwerking met

Begin hier

Inhoudsopgave

Established

Emerging

Upcoming

Milieuaspecten

Productieproces

Toepassingen

Eiwittransitie

Video's

Jeroen Willemsen - NL wereldkampioen eiwittransitie - Inspiratiesessie

Aeres Hogeschool Dronten, 2018

Veldboon werkt aan opmars binnen Food & Feed

Agrio TV, 2018

Contact

Reageren op dit dossier, of heb je andere vragen over Plantaardige eiwitbronnen ? Laat een reactie achter of neem contact op.