Menu
Dossier

Proces­technologie

Procestechnologie is het omzetten van grondstoffen naar een eindproduct op industriële schaal. In de voedingsmiddelenindustrie kennen de grondstoffen een grote variatie en zijn vaak afkomstig van verschillende leveranciers. Het eindproduct moet smakelijk zijn en voldoen aan strenge richtlijnen voor hygiëne en kwaliteit. Een procesoperator die werkt in de voedingsmiddelenindustrie, combineert zijn technische kennis met kennis van grondstoffen, verpakkingen, hygiëne en kwaliteit.
In samenwerking met

Begin hier

Inhoudsopgave

Product­ontwikkeling

Innovatie voor de toekomst

Conserveren

Verpakkingen

Duurzaamheid

Trends

Video's

Hoe onvoorstelbaar veel voedsel Nederland maakt

NOS op 3, 2019

In de bakkerij als een procesoperator

Randstad Nederland, 2017

Hoe blijft voedsel langer houdbaar?

De Buitendienst, 2017

De maaltijdscanner (KennisOnline in beeld 2020)

Wageningen University & Research

Contact

Reageren op dit dossier, of heb je andere vragen over Proces­technologie ? Laat een reactie achter of neem contact op.

Reacties (0)