Menu
Dossier

Technologie in de voedings­industrie

De voedingsmiddelenindustrie is divers en bestaat uit allerlei voedselproducenten. De ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie gaan snel. Duurzaamheid is ook in deze industrie steeds belangrijker, en dit heeft invloed op hoe het product gemaakt wordt en waar ingrediënten vandaan komen. In dit dossier vind je per branche informatie over hoe verschillende eindproducten gemaakt worden.
In samenwerking met

Begin hier

Inhoudsopgave

Zuivel & ei

Vleesvervangers

Brood & Banket

Koek & Zoetwaren

Specerijen & Ingrediënten

Aardappel, Groente & Fruit

Petfood & Diervoeding

Duurzaam produceren

Video's

Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat deze video niet getoond kan worden. Vink marketing aan in uw cookie-instellingen en ververs deze pagina om de video te tonen.

Waarom voedsel meer impact heeft op het klimaat dan vervoer

Voedingscentrum

Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat deze video niet getoond kan worden. Vink marketing aan in uw cookie-instellingen en ververs deze pagina om de video te tonen.

Meer restproducten verwerken in kippenvoer

Wageningen University & Research

Contact

Reageren op dit dossier, of heb je andere vragen over Technologie in de voedings­industrie? Laat een reactie achter of neem contact op.