Menu
Dossier

Verwaarden van reststromen

Een derde deel van al het geproduceerde voedsel wordt niet gegeten. Wereldwijd gaat het jaarlijks om 1,3 miljard ton verspild voedsel. Dat is ongelofelijk zonde. In dit dossier zetten we praktische oplossingen op een rij om deze reststromen tóch te kunnen gebruiken.
Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat deze video niet getoond kan worden. Vink marketing aan in uw cookie-instellingen en ververs deze pagina om de video te tonen.
In samenwerking met

Begin hier

Inhoudsopgave

Voedsel­verspilling

Reststromen: grote kans

Tegengaan van voedsel­verspilling

Inspiratie voor docenten

Video's

Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat deze video niet getoond kan worden. Vink marketing aan in uw cookie-instellingen en ververs deze pagina om de video te tonen.

Webinar Reststromen voor productie van insecteneiwitten

MBO Challenge Voedselverspilling

Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat deze video niet getoond kan worden. Vink marketing aan in uw cookie-instellingen en ververs deze pagina om de video te tonen.

Food for Teachers: Waste is Hip! met Feike van der Leij,

CIV Groen - Food

Contact

Reageren op dit dossier, of heb je andere vragen over Verwaarden van reststromen? Laat een reactie achter of neem contact op.