Nieuws
'Transitie van het voedselsysteem loopt via het boerenerf'

De landbouw en het systeem van voedselproductie zit in een veranderingsproces. Die transitie komt mogelijk in een versnelling door diverse ontwikkelingen zoals klimaatverandering of aandacht voor circulaire economie, zegt Joris Lohman. In een Food Hub College legt hij uit hoe die voedseltransitie tot stand komt.
false
false
Publicaties
(5) De huidige voedseltransitie met Joris Lohman, Food Hub Colleges video april 2020
Verdienvermogen voor voedseltransitie, rapport Schuttelaar en partners 2019
Technologie en/of ecologie? : Toenadering zoeken in het voedseldebat, artikel Wageningen World 2019
Boeren in Beweging, brochure Wageningen University & Research 2018
Aan tafel! : tien visies op de toekomst van ons voedsel, essay bundel Ministerie van Economische Zaken, 2016
Links
(3)De mond vol van de voedseltransitie Interview met Joris Lohman, docent voedseltransitie en ondernemer, Nemo Kennislink november 2017
‘Beter voedselsysteem moet via het boerenerf’, artikel Boerderij februari 2019