Nieuws

Agrariërs gezocht voor LNV Community

Het ministerie van LNV zoekt veehouders, akkerbouwers en tuinders die willen meedenken over landbouwbeleid. Zij kunnen zich aanmelden voor de LNV Community.

De LNV Community is een besloten online onderzoekscommunity waar 300 agrariërs een jaar lang met elkaar én met het ministerie van LNV in gesprek gaan. Leden van dit platform denken elke maand mee over thema's die hen raken.

In 2019 werd onder andere gesproken over de onderhandelingspositie van de boer, het benutten van kennis uit onderzoeksprojecten en het gebruik van reststromen. De opbrengsten uit de community gebruikt het ministerie om voorstellen en adviezen van LNV beter te laten aansluiten op de praktijk. Een aantal deelnemers vertellen hieronder op video waarom zij deelnamen.Interesse? Je kunt je aanmelden via www.lnvcommunity.nl. Er is maar een beperkt aantal plaatsen in de community beschikbaar. Uit alle aanmeldingen selecteert LNV een zo divers mogelijke groep. Mocht er geen plek beschikbaar zijn, dan kom je automatisch op de wachtlijst te staan. Je wordt dan benaderd voor deelname zodra er weer een plek vrijkomt.

(Bron foto: Shutterstock)

Links