Nieuws
Bijna 20% groei consumptie duurzaam voedsel

In 2017 hebben Nederlandse consumenten 19% meer duurzaam voedsel geconsumeerd dan in 2016. Het marktaandeel duurzaam voedsel is gegroeid van 10 naar 11%. Het marktaandeel van biologische producten neemt ook toe, maar is met 3% relatief beperkt.
false
Publicaties
(2)Monitor Duurzaam Voedsel 2017, notitie Wageningen Economic Research, oktober 2018
Monitor duurzaam voedsel 2016, notitie Wageningen Economic Research, oktober 2017
Links
(5) Monitor Duurzaam Voedsel, Agrimatie
Steeds vaker voedsel met duurzaamheidskeurmerk op ons bord, Agrimatie, 30 oktober 2018
Biologisch voedsel blijft populair bij de consument, Agrimatie, 30 oktober 2018
Meer duurzaam voedsel in de winkelwagen, nieuwsbericht Groen Kennisnet, oktober 2017
Meer duurzaam voedsel, nieuwsbericht Groen Kennisnet, december 2016