Nieuws
Circulaire economie en ons voedsel

Uit diverse onderzoeken blijkt dat het duurzaamheidsbesef onder consumenten toeneemt, en dat ze bereid zijn om meer te betalen voor duurzaam voedsel. Maar er zijn ook veel consumenten die niet zo duurzaam zijn ingesteld. Vakblad Voedingsindustrie zet de trends en ontwikkelingen op een rij.
false
Publicaties
(4)Trends en ontwikkelingen : de circulaire economie, artikel Voedingsindustrie, februari 2019
Agenda samen tegen voedselverspilling, Taskforce Circulaire Economie 2018
Monitor Duurzaam Voedsel 2017, notitie Wageningen Economic Research, oktober 2018
Vleesconsumptie per hoofd van de bevolking in Nederland, 2005-2017, rapport Wageningen Economic Research, november 2018
Links
(3)Consumententrends, target="_blank" dossier Groen Kennisnet
Consumenten target="_blank" in de hoofdrol bij korte ketens, dossier Groen Kennisnet
Veranderend target="_blank" eetpatroon dossier Groen Kennisnet