Nieuws

De agrarische medewerker in het zonnetje

Asperges oogsten  - garten-gg via Pixabay
Bron foto: garten-gg, pixabay (Pixabay License)
Samenvatting
  • Onderwerp
    dag van agrarisch medewerker, werk,
  • Interessant voor
    agrarisch ondernemers
Bekijk de bronnen
In 2020 riep Team Agro NL 15 augustus uit tot “Dag van de Agrarische Medewerker”. Nu, in 2023, vindt de vierde editie plaats. Opnieuw een moment om je waardering voor agrarische medewerkers te laten blijken.

Op deze dag kan jij als boer, tuinder of visser je medewerkers extra in het zonnetje zetten door ze met de hashtag #DagVanDeAgrarischeMedewerker of postkaart te bedanken. Maar de aandacht voor en de waarde van medewerkers is niet beperkt tot één dag in het jaar.

Kennisontwikkeling

Dat kan door bijvoorbeeld aandacht te besteden aan de ontwikkeling van je medewerkers. Dit draagt naast noodzakelijke kennisoverdracht ook bij aan de tevredenheid van werknemers. Vooral jongere medewerkers zijn op zoek naar mogelijkheden om te leren en groeien.

In de Groen Kennisnet kennisbank vind je veel bronnen die jou kunnen helpen je kennis te verbreden en verdiepen. Specifieke leermiddelen vind je in onze wikiomgeving en op de startpagina Leermiddelen. Zoek je kennis over specifieke onderwerpen zoals dierenwelzijn, digitalisering in de landbouw of invasieve exoten neem dan zeker een kijkje op een van onze partnerpagina’s.

Dus proost op de “Dag van de Agrarische medewerker” en bezoek Groen Kennisnet als je aan de slag gaat met de ontwikkeling van kennis in je bedrijf.