Nieuws
De smaak van rauwe melk

De smaak van rauwe melk is uniek, schrijft vakblad Veeteelt. Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar een boerderij die rauwe melk verkoopt via een melktap. Gezondheidsrisico's zijn er wel, maar die zijn zwaar overschat.
false
Publicaties
(2)Consumptie van rauwe melk "Rauwe melk: gezond of gevaarlijk?: uiergezondheid en schone verwerking zijn belangrijke aandachtspunten bij de verkoop van melk rechtstreeks van de koe, artikel Veeteelt, augustus 2016
Lekker, onderscheidend én met een verhaal: rauwe melk verdient kansen volgens culinair journalisten, artikel Veeteelt, juli 2014
Links
(4)Zijn luchtweginfecties, allergie en ontstekingen te voorkomen door gerichte voeding?, persbericht WUR, september 2014
Je voordeel doen met (rauwe) melk, nieuwsbericht De Zelfkazer, april 2015
Rauwe melk, website
Verhit rauwe melk voor je het drinkt, nieuwsbericht Voedingscentrum, augustus 2014
Vergelijkbare berichten Groen Kennisnet
(3)Microbiologisch consumptierisico rauwe zuivel, nieuwsbericht Groen Kennisnet, april 2015
Europese ‘voedselwaakhond’: kook rauwe melk, nieuwsbericht Groen Kennisnet, januari 2015
Eigen boerenmelk smaakt naar meer!, nieuwsbericht Groen Kennisnet, mei 2015