Nieuws

Docenten willen Groen Kennisnet vaker gebruiken

De veehouderijdocenten van MBO Barneveld gaan Groen Kennisnet vaker gebruiken voor het zoeken naar informatie en het maken van lesmateriaal. Tijdens een workshop zeggen ze veel nieuwe ideeën te hebben opgedaan.

Veel docenten kennen Groen Kennisnet wel, maar gebruiken het in de praktijk vrijwel niet. Dat is ook wat de veehouderijdocenten van Aeres MBO Barneveld zeggen. Deze docenten volgden op 17 oktober een gratis workshop van Groen Kennisnet om zich te oriënteren op de mogelijkheden van het kennisplatform. Ze zeggen achteraf veel nieuw materiaal te hebben gevonden, materiaal dat ze kunnen gebruiken bij het verzorgen van de lessen.

Zoeken

Tijdens de 2½ uur durende workshop leren docenten wat Groen Kennisnet te bieden heeft zoals beschikbaar lesmateriaal, dossiers en artikelen uit vakbladen en diverse andere interessante kennisbronnen. In opdrachten leren ze hoe je gericht bronnen kunt verzamelen, hoe je het beste zoekt of waar je binnen Groen Kennisnet relevante informatie vindt.

Lesmateriaal

Net als tijdens eerder gehouden workshops voor docentengroepen zeggen de docenten uit Barneveld dat ze veel nieuwe ideeën hebben opgedaan. Ze kunnen nu gerichter zoeken om lesmateriaal te verzamelen of te maken.Wil je voor je team ook een gratis workshop? Ga naar informatie over de workshop Groen Kennisnet.

(Bron foto: Groen Kennisnet )