Nieuws

Dossier Projecten Productschap Tuinbouw

Het productschap Tuinbouw (PT) is op 1 januari 2015 opgeheven, maar dankzij Groen Kennisnet kun je nog steeds profiteren van alle kennis uit het onderzoek dat het productschap heeft gefinancierd. In het dossier Projecten Productschap Tuinbouw vind je ruim 3000 publicaties gerangschikt op sector en op thema.

In het dossier Projecten Productschap Tuinbouw vind je bovenaan een handige tabel, die je direct naar alle publicaties van een bepaalde sector leidt. Dus als je geïnteresseerd bent in alle onderzoeken op het gebied van bloembollen, bloemen, bomen, fruit, glasgroenten, hoveniers, paddenstoelen, of vollegrondsgroenten, dan is dit het ideale startpunt. Je kunt ook klikken op ‘alle publicaties’ en het zoekresultaat verder verfijnen met de krachtige zoekmachine.

Duurzame thema's

Naast sectorgericht onderzoek financierde het PT ook onderzoek naar duurzame thema’s zoals energie, biobased economy en groen en welbevinden. In het dossier vind je ook alle kennis over het onderzoek naar deze thema’s gemakkelijk terug.

(Bron foto: Thinkstock)

Publicaties

(1)