Nieuws
Duurzamer voedsel met kleine ondernemers

Kleine ondernemers zijn koploper in duurzame methoden van voedselproductie. Ze bewijzen dat duurzaam produceren economisch haalbaar is en dagen zo grote bedrijven in de voedselsector uit tot innovatie en verduurzaming.
false
Publicaties
(2) Ondernemen met natuurlijk kapitaal in de voedselsector, rapport PBL, december 2016
Aan tafel: tien visies op de toekomst van ons voedsel, rapport EZ, februari 2016
Links
(2)Kleine ondernemers jagen verduurzaming van de voedselsector aan, nieuwsbericht PBL, december 2016
Natuurinclusieve target="_blank" landbouw, dossier Groen Kennisnet
Berichten Groen Kennisnet
(4)20 miljoen voor veiliger en gezonder voedsel, nieuwsbericht Groen Kennisnet, november 2016
Verduurzaming veehouderij lukt alleen met voorhoede, nieuwsbericht Groen Kennisnet, oktober 2016
Naar een duurzaam voedselsysteem, nieuwsbericht Groen Kennisnet, juni 2016
Tien visies op voedselbeleid, nieuwsbericht Groen Kennisnet, februari 2016