Nieuws
Een duurzaam en gezond 'Low Lands Diet'

Voor een duurzaam voedingspatroon is het niet alleen belangrijk goed op te letten in de supermarkt. Je kunt ook vaker producten kiezen die meer bij onze lokale situatie passen.
false
Publicaties
(3)Leer de klassieke Nederlandse keuken weer waarderen!, artikel Voedingsmagazine, december 2018
Elke dag vlees eten is niet (meer) normaal’, artikel Nederlands Tijdschrift voor Voeding & Diëtetiek, mei 2018
Vleesconsumptie per hoofd van de bevolking in Nederland, 2005-2017, rapport Wageningen Economic Research, november 2018
Links
(4) Een uitgebalanceerd dieet met minder dierlijk eiwit, nieuwsbericht Groen Kennisnet februari 2019
Bijna 20% groei consumptie duurzaam voedsel, nieuwsbericht Groen Kennisnet december 2018
Vleesconsumptie daalt niet, nieuwsbericht Groen Kennisnet november 2018
Gezonde voeding is ook duurzame voeding, nieuwsbericht Groen Kennisnet oktober 2018