Nieuws

Een nieuwe website voor het CGN

Sinds februari 2020 heeft het Centrum voor Genetische Bronnen Nederland een nieuwe website. De teksten van de homepage en de landingspagina’s voor de plant, dier en boom domeinen zijn zowel in Nederlands als Engels geheel vernieuwd. De bezoeker kan nu gemakkelijker zien waar we ons als CGN mee bezig houden en waarvoor men bij ons terecht kan.

De structuur van de site is gestroomlijnd. Vanaf de homepage kunnen bezoekers via directe links direct naar het aanvragen van plantaardig en dierlijk genenbankmateriaal, maar ook het laatste nieuws bekijken.

De website is vernieuwd middels een zogenaamde ‘scrum’ methode. Een klein team, waaronder een externe tekstschrijver, een communicatie adviseur en online specialisten van WUR, en een CGN-er, heeft 6 dagen fulltime gewerkt aan de website. Feedback van gebruikers en verwachtingen van bezoekers zijn hierbij meegenomen. CGN medewerkers waren beschikbaar om input te leveren en teksten goed te keuren.

Feedback

Wij zijn tevreden over onze nieuwe site. Maar het is natuurlijk veel belangrijker dat bezoekers van de website dat ook zijn. Neem daarom eens een kijkje op www.wur.nl/cgn/ en laat ons vooral weten wat u er van vindt. Juist deze feedback is belangrijk. Alleen daarmee kunnen we de site verder blijven verbeteren en  toespitsen op onze gebruikers.

(Bron foto: Neo & Co)