Nieuws

Eerste nieuwsbrief Genetische Diversiteit

Dit is de eerste nieuwsbrief Genetische Diversiteit. Deze nieuwsbrief wordt samengesteld door het Centrum voor Genetische Bronnen, Nederland (CGN) in samenwerking met Groen Kennisnet en de Stichting Zeldzame Huisdierrassen (SZH).

CGN wil met deze nieuwsbrief iedereen die geïnteresseerd is in behoud en duurzaam gebruik van genetische bronnen voor voedsel en landbouw informeren. Ontvangers van de voormalige Groen Kennisnet nieuwsbrieven 'Plantaardige Bronnen' en 'Zeldzame Landbouwhuisdieren' ontvangen automatisch de nieuwsbrief Genetische Diversiteit.

Meld je aan voor de nieuwsbrief Genetische Diversiteit en dan ontvang je automatisch de volgende nieuwsbrieven. En ken je iemand die ook geïnteresseerd is: stuur deze nieuwsbrief door!

Groen Kennisnet en CGN

Groen Kennisnet zorgt voor betrouwbare informatie over dier, plant, voedsel, groen en duurzaamheid. CGN richt zich op conservering en bevordering van duurzaam gebruik van land- en tuinbouwgewassen, landbouwhuisdierrassen en autochtone bomen en struiken. SZH zet zich in voor het behoud en gebruik van authentieke landbouwhuisdierrassen, ons levend erfgoed.

(Bron foto: CGN)

Publicaties