Nieuws
Fries geitenbier trekt aandacht

Tot voor kort voerde de Friese geitenkaasmakerij De Molkerei jaarlijks 2000 liter wei af. Maar nu een bierbrouwer de geitenwei verwerkt in een bier, hoeft dat niet meer. De Weibok werd begin maart op het Lentebierfestival in Leeuwarden gepresenteerd.
false
Publicaties
(2)Gefermenteerde zuivel: smakelijk en gezond, artikel De Zelfkazer, 2015
Ambachtelijk kaas maken, artikel Het Schaap, mei 2011
Links
(6) Geitenbier zorgt voor minder afval, nieuwsbericht Nieuwe Oogst, 20 maart 2018
Friese brouwers en de Molkerei introduceren bier met geitenwei, bericht Vakblad Geitenhouderij, maart 2018
Ons eerste project: weibok, website Klaverke Bier
Brouw bier met eigen karakter, nieuwsbericht Groen Kennisnet, juni 2016
Duurzaam kaas maken, nieuwsbericht Groen Kennisnet, september 2015
Geitenzuivel in de lift, nieuwsbericht Groen Kennisnet, juli 2015