Nieuws
Gezond voedsel voor Nederlanders belangrijker dan duurzaam voedsel

Het onderwerp ‘duurzaam geproduceerd voedsel’ leeft in beperkte mate onder de Nederlandse bevolking. Een meerderheid van de Nederlanders weet niet goed waar je op moet letten bij de aankoop van duurzaam geproduceerd voedsel. Het thema gezond voedsel leeft veel sterker onder Nederlanders dan het thema duurzaam geproduceerd voedsel.
false
Publicaties
(5) Op weg naar een Voedseltransitie: Communicatie onderzoek naar de keuze voor duurzaam geproduceerd voedsel, presentatie Ministerie van Economische Zaken, 2017
Kennishiaten duurzaam en gezond consumeren : bijdrage aan Strategisch Kennis en Innovatie Programma Voedsel, rapport Wageningen Economic Research 2017
Voedselinnovaties in Nederland, brochure Wageningen University and Research, 2016
Voortgang Voedselagenda voor veilig, gezond en duurzaam voedsel, Ministerie van Economische Zaken 2016
Voedselagenda voor veilig, gezond en duurzaam voedsel, Ministerie van Economische Zaken 2015
Links
(4)Veranderend target="_blank" Eetpatroon, dossier Groen Kennisnet
Groen Kennisnet focust op voedseltransitie, nieuwsbericht Groen Kennisnet, 6 februari 2018
Eiwittransitie is onvermijdelijk, nieuwsbericht Groen Kennisnet, november 2017
Kabinet wil duurzaam voedselbeleid, nieuwsbericht Groen Kennisnet, november 2015