Nieuws

Gratis webinar of workshop van Groen Kennisnet

Wat heeft Groen Kennisnet te bieden? Waar vind je betrouwbare bronnen die je als docent kunt gebruiken in het onderwijs? Hoe kun je als professional het kennisplatform gebruiken in de praktijk? Het antwoord op deze en andere vragen krijg je in in een online webinar of workshop die gratis wordt aangeboden door Groen Kennisnet.

Tijdens de webinar of workshop geven medewerkers van Groen Kennisnet een toelichting op de mogelijkheden van Groen Kennisnet en de wiki ‘Informatievaardigheden voor MBO-groen’ met aandacht voor copyrights en zoektips. Er is aandacht voor het zoeken naar vakbladartikelen en video’s in de Kennisbank en actuele informatie voor in de klas via dossiers en nieuws van Groen Kennisnet.

De webinar of workshop kun je gratis aanvragen door een mail te sturen.

Voorwaarden

  • De workshop wordt op locatie van de deelnemers verzorgd. Voor de webinars ontvangen de deelnemers een uitnodiging van Groen Kennisnet via MS Teams.
  • De deelnemers beschikken over een device (ipad of laptop). Bij de workshop op locatie faciliteert de aanvrager een leslokaal met beamer en goede wifi-verbinding.

(Bron foto: Shutterstock)

Links

(2)