Nieuws

Groen Kennisnet breidt zoekmogelijkheid uit

Het zoeken op Groen Kennisnet is uitgebreid. Nieuw is dat je nu nu ook binnen de website zelf kunt zoeken. Zo kun je nu ook zoeken naar dossiers, nieuwsberichten of activiteiten die aansluiten bij je zoekterm.

De zoekbox die je rechtsboven op de website van Groen Kennisnet vindt, heeft een nieuwe functie gekregen. Je zoekt met deze zoekbox binnen de website van Groen Kennisnet. Zo kun je zoeken binnen de bijna 4000 Nederlandstalige bronnen in dossiers, nieuwsberichten, agenda of andere pagina's.

Kennisbank

De brede zoekbox van de Kennisbank om te zoeken in de collectie van Groen Kennisnet is niet veranderd. Je vindt de brede zoekbox op de pagina Kennisbank, Leermateriaal en in de verschillende portalen van Groen Kennisnet. In die collectie zijn bijna 500.000 informatiebronnen opgenomen zoals vakbladartikelen of rapporten over een bepaald onderwerp.

Filmpje

Om je te helpen bij het zoeken heeft de redactie van Groen Kennisnet recent een instructiefilmpje gemaakt. In dat filmpje wordt uitgelegd hoe je heel gericht kunt zoeken op een combinatie van termen, hoe je zoektermen uit kunt sluiten of hoe je kunt filteren.

Daarnaast zijn er nog enkele andere instructiefilmpjes over de bronnen en collecties die Groen Kennisnet ontsluit, over het lesmateriaal binnen Groen Kennisnet of het nieuws en de nieuwsbrieven. Je vindt die filmpjes en aanvullende informatie op de pagina 'Over Groen Kennisnet'.

(Bron foto:Pixabay )