Nieuws

Groen Kennisnet tipt de docent: Huisdieren met (ongezonde) uiterlijke kenmerken

Liggende mopshond - Александр Македонский via pexels
Bron foto: Александр Македонский, Pexels (pexels licence)
Samenvatting
  • Onderwerp
    huisdieren met extreme uiterlijke kenmerken
  • Interessant voor
    dierverzorgers, docenten
Bekijk de bronnen
Wil jij gebruik maken van actuele informatie tijdens je les? Maar vind je moeilijk je weg in de grote hoeveelheid bestaande bronnen? Groen kennisnet heeft de oplossing. In onze rubriek “Groen Kennisnet tipt de docent” lichten we actuele bronnen uit zodat jij ze meteen kunt inzetten in de klas.

De kennisbank van Groen Kennisnet zit vol met bronnen die ook voor het onderwijs van grote waarde zijn. Als docent is het tijdens de dagelijkse gang van zaken soms best moeilijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste geschikte bronnen. Bronnen waar ons team dagelijks mee bezig is. Daarom maakt Groen Kennisnet het je makkelijker. In onze rubriek “Groen Kennisnet tipt de docent” lichten we voor actuele onderwerpen geschikte bronnen uit én voorzien we deze van een opdracht die je direct in je les kunt inzetten.

Opdracht van vandaag

De afgelopen weken was het uitgebreid in het nieuws: Een aankomend houdverbod voor honden en katten die lijden onder hun uiterlijk. Wil jij dit onderwerp meenemen in je les, klik dan snel verder. Hier vind je de tip voor de docent: Huisdieren met (ongezonde) uiterlijke kenmerken