Nieuws

Groen Kennisnet tipt de docent: Precisiefruitteelt

Voorbeeld van de chlorofyl-sensor van Rometron, zoals gebruikt op het sensorplatform van WUR en op H.S.S.-ISA-boomgaardspuit.
Chlorofyl-sensor (©WUR)
Samenvatting
  • Onderwerp
    Tips voor docenten, precisiefruitteelt
  • Interessant voor
    Docenten
Bekijk de bronnen
Wil jij gebruik maken van actuele informatie tijdens je les? Maar vind je moeilijk je weg in de grote hoeveelheid bestaande bronnen? Groen Kennisnet heeft de oplossing. In onze rubriek “Groen Kennisnet tipt de docent” lichten we actuele bronnen uit zodat jij ze meteen kunt inzetten in de klas.

De kennisbank van Groen Kennisnet zit vol met bronnen die ook voor het onderwijs van grote waarde zijn. Als docent is het tijdens de dagelijkse gang van zaken soms best moeilijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste geschikte bronnen. Bronnen waar ons team dagelijks mee bezig is. Daarom maakt Groen Kennisnet het je makkelijker. In onze rubriek “Groen Kennisnet tipt de docent” lichten we voor actuele onderwerpen geschikte bronnen uit én voorzien we deze van een opdracht die je direct in je les kunt inzetten.

Opdracht van vandaag

Dus zoek je nog lesmateriaal in het groene domein? Hierbij een opdracht bij bij het kennisdossier precisiefruitteelt die je zo in je les kunt opnemen!

Precisiefruitteelt

De opdracht is gemaakt bij het kennisdossier precisiefruiteelt. Dit kennisdossier is door WUR in het Kennis-op-Maatproject (KoM) Fruit 4.0 en is toegankelijk als wiki in Groen Kennisnet. Wil je hier meer over weten, bekijk het nieuwsbericht over de lancering van dit kennisdossier dan hier.