Nieuws

Groen Kennisnet tipt de docent: Q-organismen in de boomkwekerij

Japanse kever - Louise Stoehr via Pixabay
Bron foto: Louise Stoehr, Japanse kever (Pixabay licentie)
Samenvatting
  • Onderwerp
    Q-organismen in de boomkwekerij
  • Interessant voor
    docenten tuinbouw
Bekijk de bronnen
Wil jij gebruik maken van actuele informatie tijdens je les? Maar vind je moeilijk je weg in de grote hoeveelheid bestaande bronnen? Groen Kennisnet heeft de oplossing. In onze rubriek “Groen Kennisnet tipt de docent” lichten we actuele bronnen uit zodat jij ze meteen kunt inzetten in de klas.

De kennisbank van Groen Kennisnet zit vol met bronnen die ook voor het onderwijs van grote waarde zijn. Als docent is het tijdens de dagelijkse gang van zaken soms best moeilijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste geschikte bronnen. Bronnen waar ons team dagelijks mee bezig is. Daarom maakt Groen Kennisnet het je makkelijker. In onze rubriek “Groen Kennisnet tipt de docent” lichten we voor actuele onderwerpen geschikte bronnen uit én voorzien deze van een opdracht die je direct in je les kunt inzetten.

Opdracht van vandaag

Op Groen Kennisnet verscheen in mei het dossier Q organismen in de boomkwekerij. Met de nieuwste tip voor de docent gebruik je dit dossier om je leerlingen meer te leren over Q-organismen in de boomkwekerij. Hier vind je de nieuwste tip voor de docent: Q-organismen in de boomkwekerij.

Webinar Q-organismen

Wil je meer weten over wat Q-organismen nu precies zijn, waar ze vandaan komen, hoe je ze herkent en wat je kunt doen om schade zoveel mogelijk te voorkomen? Volg dan op woensdag 7 juni van 16:00 tot 17:00 uur het Groen Kennisnet webinar: Q-organismen in de boomkwekerijsector. Op deze pagina vind je meer informatie en kun je je aanmelden