Nieuws

Groen Kennisnet tipt de docent: Zoönosen in de praktijk

Alpaca op kinderboerderij - Johnny_px via pixabay
Bron foto: Johnny_px, pixabay (Pixabay License)
Samenvatting
  • Onderwerp
    huisdieren met extreme uiterlijke kenmerken
  • Interessant voor
    dierverzorgers, docenten
Bekijk de bronnen
Wil jij gebruik maken van actuele informatie tijdens je les? Maar vind je moeilijk je weg in de grote hoeveelheid bestaande bronnen? Groen kennisnet heeft de oplossing. In onze rubriek “Groen Kennisnet tipt de docent” lichten we actuele bronnen uit zodat jij ze meteen kunt inzetten in de klas.

De kennisbank van Groen Kennisnet zit vol met bronnen die ook voor het onderwijs van grote waarde zijn. Als docent is het tijdens de dagelijkse gang van zaken soms best moeilijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste geschikte bronnen. Bronnen waar ons team dagelijks mee bezig is. Daarom maakt Groen Kennisnet het je makkelijker. In onze rubriek “Groen Kennisnet tipt de docent” lichten we voor actuele onderwerpen geschikte bronnen uit én voorzien we deze van een opdracht die je direct in je les kunt inzetten.

Opdracht van vandaag

Op de GKN partnersite Diervizier verscheen begin februari het dossier "Preventie, maatregelen en communicatie omtrent dierziekten". Met de nieuwste tip van de docent gebruik je dit dossier om je leerlingen meer te leren over zoönosen in de praktijk. Hier vind je de nieuwste tip voor de docent: Zoönosen in de praktijk