Nieuws

Groen Kennisnet via WhatsApp nog beter bereikbaar voor jou

Vanaf nu kun je je vraag aan Groen Kennisnet stellen via WhatsApp. Zo kunnen we je nog beter helpen bij het beantwoorden van al je vragen over het groene domein!

Op onze site kon je voor vragen al terecht via onze chatfunctie of door het sturen van een mail. Nu heb je ook de mogelijkheid om ons te bereiken via WhatsApp.

Groene domein

Waarom is er een prijsverschil tussen vleesvervangers en regulier vlees? Is er een ranglijst van de groenste gemeenten van Nederland? Wat zijn de nadelen van de agressietest bij honden? Hoe bestrijd ik de bramengalmijt? Waar vind ik een expert op het gebied van kastanjebomen?

Dit zijn voorbeelden van vragen die we binnenkrijgen via de chat. Voor deze vragen en alle andere vragen over het groene domein kun je bij ons terecht. We helpen je op weg met geschikte bronnen uit onze database. Dit zijn er inmiddels bijna 320.000. Of we sturen je vraag door naar experts.

WhatsApp

Vragen kun je stellen door ons een mail te sturen, door te chatten of via WhatsApp. Nieuw is dat je binnenkort zowel via een nieuwsbericht-, dossier- als wikipagina gemakkelijk een vraag kunt stellen. Klik hiervoor op het mail-, chat- of WhatsApp-icoon rechtsonder op de pagina.

Tip: installeer WhatsApp Web, zodat je ook vanaf een computer vragen kan stellen.

Relatiedag

Naast WhatsApp zijn we bezig met het opzetten van een nieuwe website (Groen Kennisnet 3.0). Wil je meer informatie hierover, geef je dan op voor onze online relatiedag op 19 november, of bekijk de pagina over Groen Kennisnet 3.0.

Ons team staat klaar voor al je vragen over agri, voedsel en groen. Dus wie weet tot binnenkort!

(Bron foto: Shutterstock)