Nieuws

Internationaliseringswebinar voor studenten

Wil je stage lopen of je afstudeeropdracht uitvoeren bij een (internationale) tuinbouwtopper? Dat heb je vanaf nu in eigen hand!

Vanaf donderdag, 29 september van 16.00 – 17.00 uur organiseert Jungle Talks samen met het Centre of Expertise Greenports, haar eerste Jungle Talk, een internationaliseringswebinar waarin Nederlandse tuinbouwbedrijven centraal staan die in het buitenland actief zijn met eigen (productie)vestigingen. We starten met Ter Laak Orchids, de beste potplantenkweker van Nederland (Vakblad voor de Bloemisterij – Hillenraad, week 31/32 - 2016).

De Jungle Talks bestaan uit twee sessies. Het eerste webinar betreft een ‘Masterclass’ waarin een ondernemer zijn of haar internationaliseringsstrategie uit de doeken zal doen en zal toelichten tegen welke problemen en uitdagingen hij of zij aanloopt.

Deze Masterclass zal worden afgesloten met een oproep aan studenten, om twee weken later te pitchen over stages en / of afstudeeropdrachten die een mogelijke oplossing of plan van aanpak zijn voor de problemen van de ondernemer. De eerste ‘pitch webinar’ waarin studenten centraal zullen staan, staat gepland voor donderdag, 13 oktober van 16.00 – 17.00 uur.

Meld je gratis aan voor beide webinars via www.jungletalks.com, waar je je ook direct kunt registreren voor onze nieuwsbrief.