Nieuws

Lancering Zakendoen in de Nieuwe Economie

Op 10 juni aanstaande lanceren Marga Hoek en het Ontwikkelcentrum tijdens de officiële kick-off van het Groene Brein Roots® Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen.

Om aan de ambitie van het onderwijsveld te voldoen om jongeren anno 2015 behalve beroepsvaardigheden en kennis ook ondernemerschap bij te brengen, heeft het Ontwikkelcentrum de afgelopen tijd samen met Marga Hoek, ondernemers, onderwijsprofessionals en studenten aan de mbo-versie van het managementboek van 2014 ‘Zakendoen in de Nieuwe Economie’ gewerkt. Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen biedt het mbo-onderwijs handvatten om met studenten aan ondernemerschap en andere 21st century skills te werken.

Wil jij bij de lancering zijn? Dat kan. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden. Voor meer informatie over NextGen, een sneak preview en om alvast het materiaal te reserveren, ga je naar www.zakendoennextgen.nl.

Kick-off Groene Brein Roots®

Het Groene Brein Roots® is een nieuw initiatief van Het Groene Brein en slaat de brug tussen vragen uit het bedrijfsleven en oplossingen uit het beroepsonderwijs. Op 10 juni aanstaande vindt in het Innovation Dock in Rotterdam de officiële kick-off plaats. Naast de presentatie Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen zijn er een walking lunch & ideeënmarkt, keynotes door Marga Hoek en Jan Rotmans en illustraties uit de praktijk door initiatiefnemers Antoine Heideveld en Ira von Harras.


(Bron foto: Zakendoen in de Nieuwe Economie, NextGen)