Nieuws
Meer duurzame eiwitbronnen

Naast peulvruchten vlees, zuivel en vis zijn er veel meer eiwitbronnen. Je kunt eiwitten ook halen uit insecten, het loof van suikerbieten of microalgen. Er zijn veel mogelijkheden om in de groeiende vraag naar eiwitten te voorzien.
false
Publicaties
(2)Sustainable Protein Technology, An outlook for further research, Wageningen Food & Biobased Research, 2018
Sustainable Protein Technology; An evaluation on the STW Protein programme and an outlook for the future, rapport Wageningen Food & Biobased Research, 2018
Links
(7) Project Meer en Beter Eiwit, Wageningen University & Research
Onderzoeksprogramma van EZ en STW voor eiwitinnovaties van start, november 2012, STW
Eiwitbronnen, target="_blank" dossier Groen Kennisnet
Microalgen als eiwitbron, nieuwsbericht Groen Kennisnet, december 2017
Eiwittransitie is onvermijdelijk, nieuwsbericht 24 november 2017
Grasraffinage loont, nieuwsbericht Groen Kennisnet, juni 2016
Multifunctionele microalgen, nieuwsbericht Groen Kennisnet, april 2016