Nieuws
Meer samenwerking voedingsindustrie nodig voor gezonde producten

In 2014 maakten overheid en voedingsindustrie afspraken om ons voedsel gezonder te maken. Sommige branches doen het goed, maar andere hebben nog weinig bereikt zegt Ronald Visschers. Er zit nog steeds teveel suiker en zout in voeding. De industrie zou meer experts moeten inschakelen en overkoepelende organisaties kunnen initiatieven nemen.
false
Publicaties
(3)Betrek experts bij de herformulering van je producten' : interview Ronald Visschers, artikel Voedingsindustrie, juni 2018
Naar een integraal systeem voor productverbetering in Nederland Advies van de Commissie Criteria Productverbetering, rapport RIVM, 2018
Links
(5) Foodbedrijven in transitie, wiki Groen Kennisnet
Veranderend target="_blank" eetpatroon, dossier Groen Kennisnet
Naar een integraal systeem voor gezondere producten, nieuwsbericht Groen Kennisnet, juli 2018
Nog steeds te hoge zoutinname bij lager zoutgehalte, nieuwsbericht Groen Kennisnet, juni 2018
Minder suiker in voedingsmiddelen, nieuwsbericht Groen Kennisnet, juni 2018