Nieuws
Minder eten voor het milieu

De productie van voedsel heeft impact op het milieu. Je kunt die productie duurzamer maken, maar als consument kun je ook zelf wat doen. Door minder vlees of minder bewerkt voedsel te eten of gewoon minder te eten.
false
Publicaties
(4) Hoe verkleinen we de ecologische voetafdruk van ons bord?, artikel Voedingsmagazine, april 2017
Milieubelasting van de voedselconsumptie in Nederland, rapport RIVM, 2016
Wat ligt er op ons bord?, nota RIVM, januari 2017
Monitor Duurzaam Voedsel 2015 Consumentenbestedingen, factsheet Wageningen Economic Research, 2016
Links
(4)Gezond eten op je bord, nieuwsbericht Groen Kennisnet, maart 2017
Meer duurzaam voedsel, nieuwsbericht Groen Kennisnet, december 2016
Milieubelasting van Nederlandse voedselconsumptie, nieuwsbericht Groen Kennisnet, augustus 2016