Nieuws

Mooie foto's voor Groen Kennisnet

315 foto's, ingezonden door 152 personen. Dat is de oogst van de fotowedstrijd die Groen Kennisnet de afgelopen maand organiseerde.

Studenten en docenten in het groen onderwijs en personen van buiten deze onderwijssector reageerden goed op de oproep om hun mooiste foto's in te sturen die ze passend vonden bij het motto 'Passie voor Groen'. Bijna 1600 maal werd er gestemd op een foto. 'Passie voor groen' werd breed geïnterpreteerd, zo valt aan de inzendingen te zien. Dieren, landschappen, planten en bloemen en gewoon groene objecten waren de meest voorkomende onderwerpen.

Winnaars

Het resultaat: winnaars in de categorie groen onderwijs zijn Linda Kopczinski (student Stoas Vilentum) met de foto Passie voor de fokkerij en Nancy Boterbloem (projectmedewerker Clusius College) met Macro opname. In de categorie 'overigen' won Marlou Joosten met de foto Koninginnenpage rups. Met 282 stemmen was haar foto de hoogst gewaardeerde. De foto Wie ben jij? van Henk Kweens werd door de redactie van Groen Kennisnet gekozen. De vier winnaars ontvangen binnenkort hun prijs, een Ipad mini 2.

De ingezonden foto's bekijken kan nog op het wedstrijdalbum:

(Bron foto: Marlou Joosten)