Nieuws

Nieuwe mbo-startpagina’s bij start 2016

Bij aanvang van 2016 vind je op Groen Kennisnet de nieuwe mbo-startpagina’s. De afgelopen tijd heeft het Ontwikkelcentrum hard gewerkt aan de vernieuwing. De nieuwe startpagina’s zijn conform de nieuwste kwalificaties en examens, hebben een eigentijdse look en feel en lesmateriaal is gemakkelijker dan ooit te vinden.

Er zijn startpagina’s ontwikkeld voor zeven vakgebieden en entree, verdeeld over 60 thema’s en 250 onderwerpen. Dit maakt het mogelijk dat je snel en gemakkelijk relevant lesmateriaal voor jouw vakgebied kan vinden. Voor alle pagina’s is samen met docenten uit de AOC’s, onderwijskundigen en studenten een indeling in thema’s en onderwerpen bepaald. Ook is er per profiel een overzicht met thema’s en onderwerpen die specifiek geschikt zijn bij een profiel. Bij ieder onderwerp vind je lesmateriaal, van complete leereenheden, boeken, praktijkkaarten, opdrachten, toetsen tot video’s. Heb je meer lesmateriaal nodig? Met de zoekfunctie op elke startpagina zoek je heel gemakkelijk educatief materiaal in de collectie van jouw vakgebied.

Ook de vmbo-pagina’s hebben een compleet nieuwe look en feel gekregen. Ondertussen wordt er gewerkt aan de indeling conform het nieuwe examenprogramma van het vmbo Profiel Groen. In het voorjaar van 2016 worden deze nieuwe startpagina’s gelanceerd.

Ben jij benieuwd hoe de nieuwe startpagina’s eruit zien? Klik hier voor een sneak preview van de startpagina Groene Ruimte.

(Bron foto: Ontwikkelcentrum)