Nieuws

Nieuwsbrief Genetische Diversiteit start in 2017

De nieuwsbrieven 'Plantaardige Bronnen' en 'Zeldzame Landbouwhuisdieren' worden samengevoegd tot een nieuwe Nieuwsbrief 'Genetische Diversiteit'. De Nieuwsbrief wordt samengesteld door het Centrum voor Genetische Bronnen, Nederland (CGN) en verspreid via Groen Kennisnet.

CGN wil op deze manier met een nieuwsbrief iedereen die geïnteresseerd is in behoud en duurzaam gebruik van genetische bronnen voor voedsel en landbouw bedienen. Ontvangers van de nieuwsbrieven 'Plantaardige Bronnen' en 'Zeldzame Landbouwhuisdieren' zullen in 2017 automatisch de nieuwe nieuwsbrief ontvangen. Meld je je aan voor de nieuwsbrief Plantaardige Bronnen of de nieuwsbrief Zeldzame Landbouwhuisdieren, dan ontvang je begin volgend jaar automatisch de nieuwsbrief 'Genetische Diversiteit'.

Groen Kennisnet en CGN

Groen Kennisnet zorgt voor betrouwbare informatie over dier, plant, voedsel, groen en duurzaamheid. CGN richt zich op conservering en bevordering van duurzaam gebruik van groentegewassen, landbouwhuisdierrassen en autochtone bomen en struiken.

(Bron foto:CGN)