Nieuws

Ondersteunende powerpointbestanden bij cursusboeken gewasbescherming

Vanaf begin dit jaar zijn nieuwe boeken ‘Uitvoeren gewasbescherming’ en ‘Bedrijfsvoeren gewasbescherming’ beschikbaar. Bij die vernieuwde uitgaven zijn ondersteunende powerpointpresentaties ontwikkeld die vrij beschikbaar zijn.

Vanaf begin dit jaar zijn nieuwe boeken Uitvoeren gewasbescherming en Bedrijfsvoeren gewasbescherming beschikbaar. Beide uitgaven zijn zowel op papier als digitaal verkrijgbaar bij het Ontwikkelcentrum.

In samenwerking met het Ontwikkelcentrum zijn door de stuurgroep Gewasbescherming aanvullende powerpoint-presentaties ontwikkeld zowel voor Uitvoeren gewasbescherming als Bedrijfsvoeren gewasbescherming die docenten kunnen gebruiken bij hun lessen.

Powerpointbestanden

Die powerpointbestanden zijn afgestemd op de nieuw te ontwikkelen examens uitvoeren en bedrijfsvoeren gewasbescherming en gekoppeld aan de nieuwe boeken. De bestanden zijn vrij beschikbaar. Het is vrij aan de docentdie presentaties en aan te passen aan eigen eisen en wensen.De vernieuwde boeken zijn beschikbaar in de webshop van het Ontwikkelcentrum.

(Bron foto: Public Domain Pictures)