Nieuws

Oproep voor nieuwe Kennis-op-Maat-projecten geopend

Data akker
Bron foto: Gea Hogeveen, WUR
Samenvatting
  • Onderwerp
    Oproep Projecten Kennis Op Maat
  • Interessant voor
    Agrariërs, onderwijs
Bekijk de bronnen
De Topsectoren Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen roepen partijen op projecten in te dienen binnen het programma Kennis op Maat (KoM). Voor deze openstelling is de deadline 1 november 2022 24.00 uur.

Jaarlijks stelt KoM voor dit programma 2,5 miljoen euro aan Wageningen Research (WR) capaciteit en 0,2 miljoen euro aan capaciteit bij andere kennisinstellingen beschikbaar voor de vertaling van bestaande kennis uit onderzoek en praktijk naar handelingsperspectief voor de (toekomstige) MKB-ers. Het betreft nadrukkelijk geen onderzoek.

Kennis op Maat

Projecten kunnen worden ingediend door bedrijven, brancheorganisaties en onderwijsinstellingen. Het budget van het programma bestaat uit capaciteit van WR en andere kennisinstellingen. Partners moeten minstens 1/3 van het projectbudget bijdragen. Er is ook ruimte voor projecten waarin bedrijven, groene onderwijsinstellingen (HBO en MBO) en WR samenwerken. In dit geval kan de cofinanciering ook van de onderwijsinstellingen komen.

Deadline

De deadline van indienen van voorstellen is 1 november 2022 24.00 uur. Het streven is dat de toegekende projecten op 1 januari 2023 van start gaan.

Maatschappelijke kansen

Het online magazine Maatschappelijke kansen benutten met kennis op maat geeft u een beeld van wat er bereikt kan worden in een KoM-project.

Oproeptekst en indienformulieren

Klik hier om naar de oproeptekst en indienformulieren te gaan.