Nieuws

Pitch je idee en win

Heb jij een idee voor duurzaam ondernemen dat uitgevoerd kan worden? Pitch en win! Het doel is het duurzaam ondernemen te vertalen naar de praktijk voor hippische ondernemers.

Duurzaam ondernemen wordt, ook in het hippische Nederlandse bedrijfsleven, steeds belangrijker. Er is nog veel onduidelijkheid over hoe duurzaamheid het beste kan worden toegepast en wat de mogelijkheden zijn.

Wat komt er allemaal kijken bij duurzaam ondernemen? Welke kansen zijn er voor toekomstige ondernemers? En op welke wijze draagt het idee bij aan duurzaam ondernemen?

1000 woorden

Omschrijf je idee in 1000 woorden en win een jaar lang begeleiding duurzaam innoveren van Deloitte en BKC om te komen tot je eigen onderneming. De winnaar wordt gekozen tijdens het symposium 'Iedereen verdient een groene toekomst' dat wordt georganiseerd op donderdag 29 juni 2017 tijdens Outdoor Gelderland. Diegene die wint krijgt een startkapitaal van € 1.000,-.

Alle studenten van Nederland kunnen meedoen en maken kans hun duurzame idee te realiseren! Stuur je idee, voor 1 mei 2017, in via: paardenidee@aeres.nl

(Bron foto: Pixabay)