Nieuws
Recreatieparken kunnen voedselverspilling beperken

Door waardevolle restmaterialen uit de afvalstroom opnieuw in voedsel te gebruiken, kunnen recreatieparken een bijdrage leveren aan vermindering van de voedselverspilling. Bewustwording van personeel en gasten is daarbij belangrijk.
false
Publicaties
(4)Verwaarden van voedselreststromen bij Landal GreenParks Case: Landal Duc de Brabant, rapport Wageningen Food & Biobased Research mei 2019
Dossier: Voedselverliezen voorkomen, artikelreeks Managemen&Techniek 2018
Op zoek naar oplossingen: verminderen voedselverspilling, artikel Voedingsindustrie 2019
Verwaarding van voedselreststromen uit supermarkten : beheersing van voedselverspilling: belemmeringen en oplossingen, Wageningen UR Food & Biobased Research 2015
Links
(5)Voedselverspilling, dossier Groen Kennisnet
Waardevol materiaal moeten we uit het restafval houden!, Landal Greenparks 16 januari 2019
MBO Challenge Voedselverspilling 2019 , uitleg challenge Groen Kennisnet
Project Verwaarden van voedselreststromen vanuit de horeca bij Landal Green Parcs, Wageningen University & Research
target="_blank"