Nieuws

Stichting Stijlvol Ondernemen

Stichting Stijlvol Ondernemen is een stichting met creatieve en leergierige leerlingen van het Terra MBO. Deze creativiteit willen zij graag delen. De stichting biedt meerdere diensten aan. Je kunt denken aan bijvoorbeeld interieurstyling, etaleren, grafische vormgeving of een fotoshoot.

De stichting bestaat uit de laatstejaars van de opleiding Design & Styling aan het Terra MBO. Nadat zij zich twee jaar bezig hebben gehouden met vormgeving en het ondernemerschap, gaan zij dit jaar het geleerde toepassen in de praktijk.

In dit schooljaar haalt de stichting opdrachten binnen voor de tweedejaars leerlingen van de opleiding. Op deze manier leren zij theorie toe te passen in de praktijk.

Ieder project wordt begeleid door iemand uit ons team. De begeleider zet de leerofferte op, maakt de afspraken en helpt de leerlingen met zijn of haar ervaringen en kennis. Momenteel zijn de projecten nog in de opstartfase.

Het team bestaat dit schooljaar uit tien personen met ieder een eigen functie die ze naast het begeleiden van de opdrachten binnen de stichting uitvoeren.

Op dit moment zijn zij voor meerdere klanten logo’s aan het ontwerpen en hebben meerdere klanten gevraagd een interieurplan op te zetten. Verder verzorgt de stichting de etalages in het Martiniziekenhuis te Groningen.

Tekst en foto:

PR stichting Stijlvol Ondernemen: Manon, Marjet en Elizabeth

Publicaties