Nieuws

Stichting Stijlvol Ondernemen actief met projecten

Stichting Stijlvol Ondernemen is dit jaar actief geweest met diverse projecten. Zoals een interieurplan, ziekenhuis, kamerschermen en een etalage. In dit bericht lichten de studenten de afgeronde projecten van schooljaar 2017-2018 toe.

Interieurplan

"Ons eerste geslaagde opdracht is een interieurplan voor een kenniswerkplaats in Oude Pekela. Het kantoor gaat voornamelijk gebruikt worden als een werkplek voor studenten en moet dus een professionele uitstraling hebben. Op 8 november hebben ze het plan gepresenteerd en het project daar mee afgerond. Dus er was een tevreden klant en trotse leerlingen!"

Etaleren

"Ook hebben wij een klant die het gehele jaar door een mooie etalage van ons verwacht namelijk het Martini Ziekenhuis. Op dit moment hebben wij  etalage opgeleverd."

Op 21 november hebben begeleider Rodney Niezen en zijn 3 leerlingen Romy, Samantha en Ilona 2 deuren geëtaleerd in het Martini ziekenhuis in Groningen. Met een heel mooi resultaat. Deze 3 leerlingen zullen voor de volgende periode nog een keer gaan etaleren en daarna is het de beurt aan een nieuw groepje.

Rodney: "Door het gebruik van bladeren en dennenappels wilden wij het warme herfstgevoel naar binnen halen. Ook wilden wij graag een stukje geschiedenis van het ziekenhuis laten zien. Dit hebben wij gedaan door foto's met een vintage look op te hangen in de etalage." Een hele mooie leerzame opdracht met een super resultaat! 

Kamerschermen

Op 29 november is er weer een mooie opdracht afgerond, namelijk de kamerschermen. Dit is een opdracht waar Sharon Holt en Manon Wasse vorig jaar al een begin mee hadden gemaakt, toen zijn er al 2 mooie kamerschermen geleverd en 29 november is de derde ook overhandigd."

Sharon en Manon hebben samen gewerkt met leerling Puck Boele. De illustraties zijn gemaakt door Sharon en het verven, afwerken, in elkaar zetten van de schermen en het bedrukken van de stof hebben Manon en Puck gedaan. Manon en Sharon zijn tevreden over hoe alles is gelopen en zijn blij dat de schermen zo goed zijn ontvangen. 

Dit waren de afgeronde projecten tot nu toe. Binnenkort volgt er nog meer.

Tekst en foto's: PR stichting Stijlvol Ondernemen: Manon, Marjet en Elizabeth