Nieuws

Terugkijken: Webinar aan de slag met e-learning

Bron foto: Khanchit Khirisutchalual, E-learning on laptop (iStock)
Samenvatting
  • Onderwerp
    Online onderwijs en kennisdeling
  • Interessant voor
    Docenten en onderzoekers
Bekijk de bronnen
Ben jij al bekend met de Groen Kennisnet e-learning omgeving en de mogelijkheden om deze in je lessen toe te passen? Of ben je benieuwd hoe je jouw vakkennis en lespakketten digitaal kunt delen? In het webinar: 'Aan de slag met e-learning' stonden we op maandag 28 november stil bij de mogelijkheden die Groen Kennisnet te bieden heeft voor het groen onderwijs in de vorm van onze e-learning en wiki omgeving.

E-learning en de wiki omgeving

De lespakketten en e-learning modules zijn te vinden in de Groen Kennisnet wiki omgeving. Deze omgeving werkt vergelijkbaar met bijvoorbeeld wikipedia. Het voordeel van het wikiplatform is dat het een laagdrempelige manier is om materiaal te plaatsen voor docenten en onderzoekers, en dat er veel mogelijkheden zijn om het lesmateriaal toegankelijk en gebruiksvriendelijk te presenteren. Bekijk de Groen Kennisnet wiki om te zien welk materiaal er beschikbaar is.

Terugkijken

Wil je meer weten over de digitale leeromgeving van Groen Kennisnet en welke meerwaarde het voor jouw lessen en onderzoek kan hebben? Kijk dan hieronder het webinar terug.

Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat deze video niet getoond kan worden. Vink marketing aan in uw cookie-instellingen en ververs deze pagina om de video te tonen.
Aan de slag met e-learning

Bron: Groen Kennisnet

Vragenlijst

We horen graag wat je van het webinar vond, zodat we onze webinars kunnen blijven verbeteren. Je vindt hier de link naar de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor het invullen!