Nieuws

Terugkijken: Webinar Praktijkcluster Paard

Adam Borkowski via Shutterstock
Bron foto: Adam Borkowski (Shutterstock)
Samenvatting
  • Onderwerp
    Praktijkcluster Paard
  • Interessant voor
    Hippische sector
Bekijk de bronnen
Op 5 april organiseerde Groen Kennisnet in samenwerking met Praktijkcluster Paard een webinar over dit nieuwe initiatief voor kennisdeling binnen de hippische sector. Praktijkcluster paard is een unieke samenwerking tussen het hippische bedrijfsleven en het hippische onderwijs (mbo. hbo en universiteit zijn hierin vertegenwoordigd).

CIV Groen is bezig met het opstarten van het Praktijkcluster Paard. Het doel van Praktijkcluster Paard is om landelijke scholingsdagen te organiseren, leermateriaal te ontwikkelen, inzichten uit te wisselen en om aandacht te vragen voor maatschappelijke opgaven. In dit webinar vertellen Denise Verwey (Yuverta) en Judith Antuma - van der Veen (Zone.college) wat Praktijkcluster Paard inhoudt, wie deelneemt aan het Praktijkcluster en wat de doelstellingen zijn voor de toekomst.

Praktijkcluster Paard

Tijdens het interactieve gedeelte kwamen de deelnemers van de webinar met verschillende ideeën en kansen voor het Praktijkcluster Paard. Er was veel interesse in meer samenwerking tussen de opleidingen en het delen van kennis, dit ook om vernieuwingen en ontwikkelingen binnen de paardensector te versnellen.

Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat deze video niet getoond kan worden. Vink marketing aan in uw cookie-instellingen en ververs deze pagina om de video te tonen.
Webinar Praktijkcluster Paard

Bron: Groen Kennisnet

Vervolg

Tijdens het webinar kondigden Verwey en Antuma - van der Veen aan dat ze komende tijd meer webinars gaan organiseren. De focus zal liggen op onderwerpen die spelen bij hippisch ondernemers en binnen het hippisch onderwijs. Houd hiervoor de agenda van Groen Kennisnet in de gaten.

Figuur 1. De betrokken partijen uit het hippisch onderwijs

Figuur 2. De betrokken partijen uit het hippisch bedrijfsleven