Nieuws

Van Hall in de prijzen tijdens LC Awards 2016

Ook dit jaar organiseerde de Leeuwarder Courant de verkiezing van de beste werkstukken van Friesland. Het doel is de mooiste projecten van mbo, hbo en masteropleidingen uit Friesland te laten zien. Een vakkundige jury kiest per onderdeel een winnaar.

Een aantal groene scholen stuurden ook hun video's in om een kans te maken op een award. Leerlingen van het Nordwin College maakten een video over hun werkzaamheden om eendenkooien op Terschelling te herstellen. Andere leerlingen van Nordwin vertelden over een prentenboek voor vluchtelingen en het project Nordwin4Uganda. De inzendingen van Nordwin College vielen helaas niet in de prijzen.

Ook Hogeschool Van Hall Larenstein stuurde 3 video's in over hun projecten. En met succes! In het HBO ging de award naar vier studenten van Van Hall Larenstein, die deels met restproducten een lekkere reep maakten. De RE-Snack lijkt echt op de markt te komen. Bekijk de video over de RE-Snack en de overige inzendingen van Van Hall Larenstein studenten Students for Wildlife en het Zonnebootteam

Bekijk alle inzendingen en lees het verslag over de prijsuitreiking in de Leeuwarder Courant

(Bron foto: Annet Joosen, Nordwin College)