Nieuws

Vlinderommetje Zuidwolde bouwt vlonder

Het Vlinderommetje van Zuidwolde is verlegd wegens het nieuwe industrieterrein. De route is verplaatst langs een waterpartij. Langs dit deel van de wandelroute zou de natuurvereniging graag een vlonder willen.

Samenwerking

In samenwerking met Stichting Groen & Vee Advies onderdeel van Terra MBO Meppel, zijn plannen, schetsen en een definitieve tekening gemaakt. Terra MBO Meppel werkt op de maandag met het onderwijssysteem Regioleren. Opdrachtgevers zijn: gemeentes, bedrijven of particulieren. Deze kunnen met projecten naar de school toe komen of de mensen van acquisitie gaan op zoek naar projecten.

Aansturing

Leerlingen van niveau 4, vierde klas, hebben de functie van projectleider en zitten in de aansturing van de stichting. Bijvoorbeeld: directie, acquisitie, financieel, P&O en Public Relations. De projectleiders hebben medewerkers van niveau 2 en 3. Zo wordt er dus op elk niveau, passend werk gezocht.

Aan de slag!

De definitieve tekening voor de vlonder is klaar en ingeleverd. Als deze wordt goedgekeurd kan er zo snel mogelijk gebouwd worden! Dit gaat in samenwerking met vrijwilligers van de natuurvereniging en de leerlingen die bij de project betrokken waren.

Foto: Nieuwsbrief Stichting Groen en Vee Advies, maart 2015