Nieuws
Voedseltransitie in de Betuwe

Voedseltransitie gaat over meer dan het eten van duurzaam voedsel, vinden Hilde Engels en Peter van Luttervelt. Met de coöperatieve Betuwse Fruitmotor verbinden ze teelt, voedselproductie en omgeving. Van minderwaardige appels produceren ze cider.
false
Publicaties
(3)Wat is er nodig voor een voedseltransitie?, artikel P+ magazine, 2017
Voedselinnovaties in Nederland: een greep uit vernieuwende initiatieven, rapport Wageningen Economic Research, 2016
Naar een duurzame voedseleconomie: onze bijdrage aan de transitie, rapport Wageningen University & Research, 2017
Links
(5)Betuwse Krenkelaar, website
De Coöperatieve Betuwse Fruitmotor, website
Vertrouwen tussen boer en consument essentieel in voedselnetwerken, nieuwsbericht Groen Kennisnet, september 2017
Veranderende voedselconsumenten, nieuwsbericht Groen Kennisnet, 30 augustus 2017
Uitdagingen en oplossingen voedselproblematiek, nieuwsbericht Groen Kennisnet, maart 2017