Nieuws

Website freshknowledge heeft nieuw format

Groente en fruit - dbreen via Pixabay
Bron foto: dbreen, Pixabay (Pixabay License)
De website www.freshknowledge.eu maakt wetenschappelijke informatie toegankelijk voor mensen die werkzaam zijn in de groente- en fruitsector. Hij heeft nu een nieuw format.

De website www.freshknowledge.eu (Engelstalig) maakt wetenschappelijke informatie toegankelijk voor mensen die werkzaam zijn in de groente- en fruitsector.

Deze maand lanceerde www.freshknowledge.eu een nieuw format. Doel is impact te creëren met de kennis van Wageningen University & Research. De website is opgericht om professionals in het naoogstdomein te helpen de beste strategische en operationele beslissingen te nemen voor hun werk.

Ze richten zich op het ondersteunen van professionals in de gehele versketen vanaf net na de oogst, in pakstations, tijdens transport, in de detailhandel en in de ondersteunende en adviserende partners.

Via deze pagina kun je direct in contact komen met experts en gemakkelijker toegang krijgen tot hun diensten. In de komende maanden creëren ze meer functionaliteit en verbeteren ze de voordelen voor gebruikers van de pagina. Hou de site dus in de gaten!

Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat deze video niet getoond kan worden. Vink marketing aan in uw cookie-instellingen en ververs deze pagina om de video te tonen.
A postharvest platform of Wageningen University & Research

Bron: Freshknowledge.eu


Bronnen

(1)

Meer informatie

(1)