Nieuws

Zakendoen met 21st century skills

Hoe pas je de 21st century skills toe in het onderwijs? Op 11 juni, een dag na de lancering van Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen, wordt je tijdens de OCademie van het Ontwikkelcentrum antwoord op deze vraag geboden. Ben jij erbij?

Duurzaamheid en ondernemerschap

De OCademie is een collegereeks die het Ontwikkelcentrum in samenwerking met haar partners voor het onderwijs en bedrijfsleven organiseert en waarin thema’s als duurzaamheid en ondernemerschap centraal staan.


Programma

Het thema van deze OCademie is ‘Zakendoen met 21st century skills’. In één middag ben je  op de hoogte wat de nieuwe economie inhoudt, welke skills hiervoor vereist zijn en hoe je skills als ondernemendheid bij je studenten kunt bevorderen. Marga Hoek, boegbeeld voor duurzaam ondernemerschap in Nederland, deelt haar visie op zakendoen in de wereld van morgen. Vervolgens ga je vanuit dit gedachtegoed concreet aan de slag met de toepassing van de 21st century skills in het onderwijs. De OCademie vindt plaats bij Kennisnet in Zoetermeer. De inloop is om 12.15 uur met lunch. Het programma start om 12.45 uur en duurt tot 17.00 uur. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van het Ontwikkelcentrum. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Contact

Bianca van Westerhuis, Ontwikkelcentrum


(Bron foto: Ontwikkelcentrum.nl)

Publicaties