Nieuws

Groen Kennisnet blikt vooruit tijdens Relatiemiddag

Samenvatting
  • Onderwerp
    Groen Kennisnet
  • Interessant voor
    Het groene domein
Bekijk de bronnen
Op 20 oktober vierde Groen Kennisnet dat de vernieuwde website een jaar geleden gelanceerd werd. Samen met ruim 50 kennispartners uit de groene sector, het groene onderwijs, beleidsmakers en onderzoekers stonden we stil bij wat er afgelopen jaar bereikt is en keken we vooruit naar nieuwe samenwerkingen en ontwikkelingen. Bekijk de hoogtepunten en lees het verslag.

Opening

Wat is er sinds oktober 2021 gebeurd op Groen Kennisnet? Manager Linda van Os nam ons mee in de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Niet alleen technisch is er meer mogelijk op de vernieuwde website, ook inhoudelijk pakt Groen Kennisnet uit. Linda gaf een vlammend betoog voor meer verbinding en samenwerking binnen het groene domein en liet zien hoe dit op Groen Kennisnet vorm krijgt.

Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat deze video niet getoond kan worden. Vink marketing aan in uw cookie-instellingen en ververs deze pagina om de video te tonen.
Groen Kennisnet blikt vooruit: Relatiedag 2022

Bron: Groen Kennisnet

Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs

Partnerorganisaties zijn belangrijk voor Groen Kennisnet, want samen kom je verder. Om dit feit verder te onderstrepen hebben we onze nieuwste partner, Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs, een podium geboden om zich te presenteren. Officemanager Margit van den Burg nam ons mee naar de wereld van de bedrijfsadviseur en schetste hoe ze de toekomstige samenwerking met Groen Kennisnet voor zich ziet.

Practoraat dierenwelzijn en -gezondheid

Naast pagina’s voor lectoraten bieden we sinds kort op Groen Kennisnet ook practoratenpagina’s aan. Practor Sara Albone zette niet alleen haar Practoraat strijdvaardig op de kaart, maar bracht ook enthousiasmerend in kaart hoe ze Groen Kennisnet gebruikt.

Mijn Groen Kennisnet

Een jaar na de livegang staan de ontwikkelingen van de website nog lang niet stil. Kennismakelaar Remko Lette demonstreerde in zijn presentatie de nieuwste features van het platform. De meest spraakmakende ontwikkeling is de Mijn Groen Kennisnet omgeving. Met een gratis account kan je alles wat je tegenkomt op Groen Kennisnet opslaan en makkelijk terugvinden, bovendien kan je met een account ook reageren op nieuwsberichten en vragen stellen. Maak hier kostenloos een Groen Kennisnet account aan.

Kijk de foto's van de relatiedag terug.