Nieuws

Meer dan 2.200 artikelen vakblad Bodem digitaal beschikbaar

Doorsnede bodem
Bron foto: J. Helgason, Shutterstock
Samenvatting
  • Onderwerp
    bodem, duurzaam bodembeheer, bodemgezondheid
  • Interessant voor
    terreinbeheerders, akkerbouwers
Bekijk de bronnen
Ben je op zoek naar kennis over bijvoorbeeld duurzaam bodembeheer, waterbodemsanering of bodemdaling in veenweidegebieden? Groen Kennisnet heeft samen met de Bodembreed Academie, uitgever van het vakblad Bodem, meer dan 2.200 artikelen digitaal beschikbaar gemaakt.

Al sinds 1991 verzorgt het vakblad Bodem informatie over duurzaam bodem- en ondergrond beheer in Nederland en Vlaanderen. Vanaf nu zijn al deze artikelen ook te vinden in de Kennisbank van Groen Kennisnet.

Voor de website van Bodembreed Academie heeft Groen Kennisnet een online archief gemaakt waarin alle artikelen van Bodem opgenomen zijn. Nieuwe artikelen komen één jaar na publicatie beschikbaar in het archief én bij Groen Kennisnet.

Benieuwd naar deze artikelen? Bij het zoeken kun je via de filters aan de linkerkant je zoekresultaat inperken op trefwoord, bekijk het hier. De artikelen zijn ook opgenomen in onze eigen vertrouwde kennisbank en zullen bij het zoeken naar informatie over bodem(beheer) zomaar eens tevoorschijn kunnen komen.